Arno Schilders (1964)

Ik heb enkele jaren als bedrijfskundig adviseur ervaring opgedaan bij diverse (internationale)  profit organisaties. Waarna ik 7 jaar bij een leidend internationaal bureau als Consultant & Trainer heb samengewerkt met honderden bedrijven in diverse branches.

Sinds januari 2000 ben ik actief als zelfstandig ‘Organisatie Activist’, Trainer & Coach en richt ik mij op organisatie ontwikkeling en alles wat helpt om mensen effectiever samen te laten werken. De laatste jaren richt ik mij voornamelijk op Strategie-, Proces- en Mensontwikkeling binnen ambitieuze organisaties.

Voor mij is het logisch en inspirerend om te denken vanuit mogelijkheden en zet daarbij Appreciative Inquiry in om ‘de collectieve wijsheid’ binnen organisaties te activeren (mooier kan ik het niet zeggen).

Ik geloof erin dat mensen opbloeien als je ze stimuleert om datgene te doen waar ze goed in zijn. Ook ben ik ervan overtuigd dat succesvol ondernemen makkelijker gemaakt kan worden en daarom lever ik naast mijn (persoonlijke) advies en praktische training sinds kort ook webapplicaties die dit faciliteren.

Advertenties