Preview nieuwe website

Achter de schermen wordt op dit moment hard gewerkt aan de nieuwe huisstijl van Ambitiancy en daar hoort natuurlijk ook een nieuwe website bij. APSBB heeft daar inmiddels een prachtig grafisch ontwerp voor gemaakt wat begin mei beschikbaar zal zijn. Hierbij alvast een sneaky preview van http://www.ambitiancy.com:

Deze nieuwe stijl website combineert nieuwsartikelen met informatie over producten en diensten van Ambitiancy en een agenda met inschrijfmogelijkheid voor open trainingen.
Nieuw daarop zullen ook open trainingen verschijnen voor o.a. de RASCI workshop, Effectief Leiderschap, Functioneringsgesprekken en Maken & Waarmaken Business Plannen. En dit alles natuurlijk helemaal afgestemd op de mogelijkheden van Improving insights. Over deze unieke online webapplicatie zal ook uitgebreide informatie beschikbaar komen op deze nieuwe website.

We proberen de nieuwe huisstijl begin mei geheel klaar te hebben zodat we op de nieuwe lokatie aan de Molenstraat in Rosmalen meteen in stijl uit kunnen pakken. Wordt vervolgd!
Ik blijf overigens op de Rietbeemdenborch ook nog actief met Improving insights B.V. die daar gehuisvest is in het pand van medeoprichter VAA ICT Consultancy.

Advertenties

Over Arno

Inspiring people to be their best
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen en getagged met , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s